Головна

Про ліцей

Режим роботи

Міжнародна співпраця

Контакти

Головна
Рівненський ліцей №7 Рівненської міської ради
В закладі навчається більше 1200 здобувачів освіти, працює більше 100 педагогів.
Члени педагогічного колективу мають звання " Відмінник освіти України», «старший учитель», «учитель-методист», а також нагородженні нагрудним знаком "Василь Сухомлинський».
У закладі обладнано 56 навчальних кабінетів, кабінети кафедр, 2 кабінети практичних психологів, кабінет соціального педагога, 3 комп'ютерні класи, кімната школяра, науково-методичні центри з початкового навчання, іноземної мови, виховної роботи, моніторингу.
До послуг здобувачів освіти обладнано 3 спортивні зали, міні-поле для футболу зі штучним покриттям, актова зала, басейн з малою та великою ваннами, кабінет корекційної роботи, бібліотека з читальним залом, майстерня для занять із обслуговуючої праці, технологій.
Заклад у 2011 році був відзначений дипломом Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» та медаллю «Трудова слава». Впродовж останніх років гімназія 6 разів входила в 100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. В 2017 році - срібною медаллю VІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».
Щороку здобувачі освіти закладу стають переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, спортивних змагань та конкурсів.
Учні та вчителі ліцею беруть участь у Міжнародних проектах та програмах: «Школи: партнери майбутнього (PASCH)», «eTwinning», Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX), «Молода Полонія», є партнерська співпраця з гімназією № 1 м. Люблін (Польща).
На базі ліцею функціонує культурно-освітній центр національних меншин України, при якому учні мають змогу вивчати польську мову.

З 4 по 10 грудня тривала Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання», яка цьогоріч пройшла під гаслом «Бути своїми». Її мета – привернути увагу до української книги, об’єднати суспільство довкола читання, показати зв’язок між поколіннями, популяризувати читання як життєву практику.
Учні початкової школи активно долучилися до всіх заходів. Педагоги вкотре акцентували увагу на важливості читання книг. Учні перших та других класів презентували книжечки, які зараз читають, проводили ігрові заняття «Читання по колу», «Читаємо Миколаю». Третьокласники виготовляли закладки з тематичними афірмаціями, демонстрували проєкти «Цікаві факти про читання» та «Книги моєї сім’ї», презентували виховний захід «Книжкові іменини», виконували вправи «Читання з другом», «Читання для себе», «Емоції героїв». Четвертокласники взяли участь у новорічній зустрічі «Улюблений персонаж художнього твору», підготували проєкти «Чого Робінзон навчився на безлюдному острові». Вихованці ГПД відвідали шкільну бібліотеку, познайомилися з бібліотекарем, розглядали цікавинки дитячої літератури. Стали активними учасниками флешмобу «Книги читати – усе на світі знати». У день Наума, діти прийняли участь у благодійній акції «Прочитана книга». Придбали книжки, які припали їм до душі, щоб читати їх на групі та вдома. Усі ці заходи залишили в ліцеїстів приємні враження та позитивні емоції, сприяли їх духовному збагаченню й підвищенню інтересу до книги.
Усі ми знаємо, що читання книг стимулює розумову діяльність людини, допомагає розширити словниковий запас, покращує пам'ять і підвищує творчий потенціал. Нехай читання нас усіх об’єднує! Читаємо! Навчаємось! Перемагаємо!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО