Головна

Про ліцей

Режим роботи

Міжнародна співпраця

Контакти

Головна
Рівненський ліцей №7 Рівненської міської ради
В закладі навчається більше 1200 здобувачів освіти, працює більше 100 педагогів.
Члени педагогічного колективу мають звання " Відмінник освіти України», «старший учитель», «учитель-методист», а також нагородженні нагрудним знаком "Василь Сухомлинський».
У закладі обладнано 56 навчальних кабінетів, кабінети кафедр, 2 кабінети практичних психологів, кабінет соціального педагога, 3 комп'ютерні класи, кімната школяра, науково-методичні центри з початкового навчання, іноземної мови, виховної роботи, моніторингу.
До послуг здобувачів освіти обладнано 3 спортивні зали, міні-поле для футболу зі штучним покриттям, актова зала, басейн з малою та великою ваннами, кабінет корекційної роботи, бібліотека з читальним залом, майстерня для занять із обслуговуючої праці, технологій.
Заклад у 2011 році був відзначений дипломом Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» та медаллю «Трудова слава». Впродовж останніх років гімназія 6 разів входила в 100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. В 2017 році - срібною медаллю VІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».
Щороку здобувачі освіти закладу стають переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, спортивних змагань та конкурсів.
Учні та вчителі ліцею беруть участь у Міжнародних проектах та програмах: «Школи: партнери майбутнього (PASCH)», «eTwinning», Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX), «Молода Полонія», є партнерська співпраця з гімназією № 1 м. Люблін (Польща).
На базі ліцею функціонує культурно-освітній центр національних меншин України, при якому учні мають змогу вивчати польську мову.

foto 20231018 1301174959

Всіх небайдужих учасників освітнього процесу: учителів, працівників ліцею, учнів, членів родин, друзів та знайомих, які розуміють, що для нашої Перемоги над ворогом потрібно щодня робити нехай маленькі, але дієві кроки, запрошуємо долучитися до участі у благодійній акції «Зігрій воїна», яка стартує вже сьогодні і буде продовжуватись до 15 грудня 2023 року.
Ви можете в’язати теплі речі (шкарпетки, рукавиці, пальчатки, мітенки, шарфи, бактуси, хомути, шапки):


-на уроках трудового навчання та технологій (8-11 класи);
-довгими осінніми вечорами в затишку свого дому, спокій якого захищають наші мужні вояки.
А також:
-придбати в’язані теплі речі у майстрів на ринку, у магазинах, на інтернет-платформах тощо та принести у наш пункт збору в кабінет 110;
-поширити інформацію про нашу акцію серед своїх родичів та знайомих, які вміють в’язати і зможуть долучитися до виготовлення теплих речей.
Усі ми мріємо про нашу Перемогу, але просто мріяти - мало. Потрібно діяти. Так, як можемо, тим, чим можемо, там, де можемо.

Рівних нам петельок та віри в нашу Перемогу!