Головна

Про ліцей

Режим роботи

Міжнародна співпраця

Контакти

Рівненський ліцей №7 Рівненської міської ради
В закладі навчається більше 1200 здобувачів освіти, працює більше 100 педагогів.
Члени педагогічного колективу мають звання " Відмінник освіти України», «старший учитель», «учитель-методист», а також нагородженні нагрудним знаком "Василь Сухомлинський».
У закладі обладнано 56 навчальних кабінетів, кабінети кафедр, 2 кабінети практичних психологів, кабінет соціального педагога, 3 комп'ютерні класи, кімната школяра, науково-методичні центри з початкового навчання, іноземної мови, виховної роботи, моніторингу.
До послуг здобувачів освіти обладнано 3 спортивні зали, міні-поле для футболу зі штучним покриттям, актова зала, басейн з малою та великою ваннами, кабінет корекційної роботи, бібліотека з читальним залом, майстерня для занять із обслуговуючої праці, технологій.
Заклад у 2011 році був відзначений дипломом Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» та медаллю «Трудова слава». Впродовж останніх років гімназія 6 разів входила в 100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. В 2017 році - срібною медаллю VІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».
Щороку здобувачі освіти закладу стають переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, спортивних змагань та конкурсів.
Учні та вчителі ліцею беруть участь у Міжнародних проектах та програмах: «Школи: партнери майбутнього (PASCH)», «eTwinning», Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX), «Молода Полонія», є партнерська співпраця з гімназією № 1 м. Люблін (Польща).
На базі ліцею функціонує культурно-освітній центр національних меншин України, при якому учні мають змогу вивчати польську мову.

foto 20180924 2095374411

Адміністрація, учні та вчителі РГГ старанно готувалися до прийому дорогих гостей, вивчали традиції та культуру Індії, продумували цікаву пізнавальну та розважальну програму.

А команда юних художників гімназії з 9-В класу ( Софія Сідлецька, Віталій Мусієвич, Марія Гайбонюк, Марія Тиховецька) та вчитель англійської мови Дрига Т.М. вирішили підготувати арт-подарунок для дорогих гостей – зробити яскраву інсталяцію «Дивовижна Індія» в холі гімназії. Довго й надзвичайно творчо, з великим натхненням працювали митці гімназії. І цей арт-сюрприз виявився вдалим. Індійські гості були в захваті від картин юних художників, на яких можна побачити історичні пам’ятки Індії, яскраві східні краєвиди, екзотичних тварин та неймовірні національні костюми. Також сподобалась нашим новим іноземним друзям інформативна інсталяція про культуру та національні символи Індії.

А інтелектуали з 9- А класу – знавці англійської мови гімназії у складі Ольги Поліщук, Анастасії Лящук ( вчитель – Дрига Т.М.) та Аліни Кучерук, Данила Марчука (вчитель – Демчук А.А.) підготували для дорогих індійських гостей надзвичайно пізнавальну та цікаву екскурсію гімназією, під час якої розказали про історію та традиції нашого навчального закладу, наші здобутки, особливості навчального процесу, шкільні предмети, спортивні досягнення та позашкільну діяльність. Юні екскурсоводи охоче відповідали на всі питання індійських школярів та їхньої вчительки. Під час шкільної екскурсії відбувся своєрідний індійсько- український діалог культур. Це ще раз доводить, що знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ.

foto 20180924 1921867120

foto 20180924 1692107069

foto 20180924 1392282697

foto 20180924 1313692008