Головна

Про ліцей

Режим роботи

Міжнародна співпраця

Контакти

Рівненський ліцей №7 Рівненської міської ради
В закладі навчається більше 1200 здобувачів освіти, працює більше 100 педагогів.
Члени педагогічного колективу мають звання " Відмінник освіти України», «старший учитель», «учитель-методист», а також нагородженні нагрудним знаком "Василь Сухомлинський».
У закладі обладнано 56 навчальних кабінетів, кабінети кафедр, 2 кабінети практичних психологів, кабінет соціального педагога, 3 комп'ютерні класи, кімната школяра, науково-методичні центри з початкового навчання, іноземної мови, виховної роботи, моніторингу.
До послуг здобувачів освіти обладнано 3 спортивні зали, міні-поле для футболу зі штучним покриттям, актова зала, басейн з малою та великою ваннами, кабінет корекційної роботи, бібліотека з читальним залом, майстерня для занять із обслуговуючої праці, технологій.
Заклад у 2011 році був відзначений дипломом Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» та медаллю «Трудова слава». Впродовж останніх років гімназія 6 разів входила в 100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. В 2017 році - срібною медаллю VІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».
Щороку здобувачі освіти закладу стають переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, спортивних змагань та конкурсів.
Учні та вчителі ліцею беруть участь у Міжнародних проектах та програмах: «Школи: партнери майбутнього (PASCH)», «eTwinning», Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX), «Молода Полонія», є партнерська співпраця з гімназією № 1 м. Люблін (Польща).
На базі ліцею функціонує культурно-освітній центр національних меншин України, при якому учні мають змогу вивчати польську мову.

foto 20180122 1578425691

2018 рік ювілейний для українського державотворення. Адже 22 січня, рівно 100 років тому вперше у XX столітті була проголошена українська незалежність IV Універсалом Української Центральної Ради, а вже за рік (22 січня 1919 року) на Софійському майдані в Києві відбулася не менш вагома подія – об’єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) в одну державу.


Ми, українці 21 тисячоліття, пам’ятаємо про цю світлу сторінку в нашій історії. В цей день відбувається багато різних заходів. Вони можуть мати різний характер: спортивний, культурний, мистецький. А тому учнівський парламент Рівненської гуманітарної гімназії запропонував учням 7-8 класів взяти участь у патріотичних батлах, присвячених Дню Соборності України, «Соборна, вільна і єдина вічно буде Україна». Гімназисти вступили у творчий двобій зі своїми однолітками. А оцінювало учасників журі у складі не тільки учителів, але й членів учнівського парламенту - Кучерявої Валерії та Ященко Марії. Найкраще презентував свій патріотичний виступ учнівський колектив 7-В класу і вибороли І місце. Другими були учні 7-Б класу. А почесне ІІІ місце посіли учні 7-А класу.
Також 22 січня учнівські колективи 5-6 класів презентували патріотичний вернісаж вітальних листівок «З Днем Соборності тебе, моя країно». Класні керівники провели хвилини історичної пам’яті «День Соборності».
Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

foto 20180122 1700141611

foto 20180122 1018811302

foto 20180122 1684999252