Головна

Про ліцей

Режим роботи

Міжнародна співпраця

Контакти

Рівненський ліцей №7 Рівненської міської ради
В закладі навчається більше 1200 здобувачів освіти, працює більше 100 педагогів.
Члени педагогічного колективу мають звання " Відмінник освіти України», «старший учитель», «учитель-методист», а також нагородженні нагрудним знаком "Василь Сухомлинський».
У закладі обладнано 56 навчальних кабінетів, кабінети кафедр, 2 кабінети практичних психологів, кабінет соціального педагога, 3 комп'ютерні класи, кімната школяра, науково-методичні центри з початкового навчання, іноземної мови, виховної роботи, моніторингу.
До послуг здобувачів освіти обладнано 3 спортивні зали, міні-поле для футболу зі штучним покриттям, актова зала, басейн з малою та великою ваннами, кабінет корекційної роботи, бібліотека з читальним залом, майстерня для занять із обслуговуючої праці, технологій.
Заклад у 2011 році був відзначений дипломом Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота фортуна» та медаллю «Трудова слава». Впродовж останніх років гімназія 6 разів входила в 100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. В 2017 році - срібною медаллю VІІІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».
Щороку здобувачі освіти закладу стають переможцями та призерами олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, спортивних змагань та конкурсів.
Учні та вчителі ліцею беруть участь у Міжнародних проектах та програмах: «Школи: партнери майбутнього (PASCH)», «eTwinning», Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX), «Молода Полонія», є партнерська співпраця з гімназією № 1 м. Люблін (Польща).
На базі ліцею функціонує культурно-освітній центр національних меншин України, при якому учні мають змогу вивчати польську мову.

foto 20200912 1331552886

Впродовж чотирьох місяців 2019-2020 навчального року класні колективи 5-11 класів долучилися до проведення гімназійного challenge «Загальнолюдські цінності: що обираєте ви?» ініційованого учнівським парламентом.

Питання формування цінностей є дуже важливим в процесі зростання особистості. Людина не народжується з готовими ціннісними укладами, а формує їх протягом своєї життєдіяльності. А майбутнє нашої держави залежить від змісту переважаючих у свідомості підростаючої людини цінностей. Тому і вирішив учнівський парламент залучити класні колективи до проведення такого challenge, щоб визначити, які ж цінності притаманні сучасним учням.
Для себе пріоритетними гімназисти обрали такі цінності: патріотизм, відданість, здоров’я, дружба, чесність, свобода, мир, людяність, гідність, доброта, героїзм, духовність, милосердя, сім’я, освіта та знання, толерантність, гуманність, віра. Підсумком роботи став випуск друкованого буклету, адже кожну цінність класний колектив презентував у вигляді коміксу, та було оформлено наочний стенд, який вивішено у гімназійному холі.
Отож, сучасним учням потрібно усвідомити, що людина не може, спираючись лише на власний розум, гармонійно та досконало влаштувати своє життя. Вона мусить визнати існування вищих від розуму цінностей, які треба сприймати як закон та виховувати їх у собі.

foto 20200912 1680173352

foto 20200912 1300991323